Left Banner

Left Banner1

Tundere gazon

Filtre active

 • Tractor pentru tuns gazon...
  • -1.000,00 lei

  Tractor pentru tuns gazon Husqvarna Tc 242T

  25.000,00 lei 26.000,00 lei

  Tractor cu colector posterior integrat de 320 litri, operat de la pedală, cu transmisie hidrostatică și antrenare cu vibrații reduse a masei de tăiere. BioClip® de la scaunul reglabil și volanul ergonomic. Motor Briggs & Stratton Intek cu șoc automat. Ambreiaj electric și lățime de tăiere de 107 cm.

  Cadou : Trimmer Husqvarna 122 C

 • Masina de tuns gazon LC 356 VP
  • -400,00 lei

  Masina de tuns gazon LC 356 VP

  4.100,00 lei 4.500,00 lei

  Pentru grădini mai mari. Masă de tăiere rezistentă, din oţel sudat și motor OHC cu pornire ușoară. Colector foarte mare.

 • Masina de tuns gazon Husqvarna LC 247S

  2.800,00 lei

  Sistemul de autopropulsie asigură tăierea cu ușurință a gazonului și un gazon cu aspect sănătos. Echipată cu mâner ergonomic, manete de comandă pentru tăiere și tracțiune, înălțime de tăiere ușor de reglat și sac de blocare a prafului, precum și un șasiu fabricat din material compozit rezistent la coroziune.

 • Masina de tuns gazon Husqvarna LC 253S

  3.300,00 lei

  Mașină de tuns gazon de calitate superioară, cu autopropulsie și ușor de utilizat, potrivită pentru grădini de mărime medie. Șasiu din material compozit rezistent la coroziune și motor fiabil, puternic. Mânerul ergonomic și ușor de pliat, demontarea a barelor și reglarea cu ușurință a înălțimii de tăiere fac ușoară fiecare tundere a gazonului. Rezultate ordonate, un aspect general frumos.

  Cadou : Antifoane gradinar

 • Masina de tuns gazon Husqvarna LC 137i

  1.500,00 lei

  Mașină cu acumulator pentru tuns gazonul, comodă, pentru utilizare domestică. Fără carburant lichid sau cabluri. Ușor de pornit. Manevrabilitate excelentă datorită unei mese de tăiere compacte. Colectare / evacuare posterioară. Lățimea de tăiere este de 37 cm, înălțime de tăiere 25 –75 mm. Împingere. Rețineți, vă rugăm, că bateria și încărcătorul trebuie achiziționate separat. De asemenea, sistemul de baterii Husqvarna este universal și compatibil cu toate utilajele noastre (fiecare baterie Husqvarna este compatibilă cu oricare utilaj Husqvarna pe baterii).

 • Masina de tuns gazon Husqvarna LC 140P

  2.300,00 lei

  LC 140P este o mașină de tuns gazon ușor de utilizat, potrivită pentru peluze cu dimensiuni mici si medii. Dispune de o masă de tăiere robustă din oțel și un motor Husqvarna fiabil și ușor de pornit, oferă performanțe excelente de tăiere și colectare. Mânerul cu inserți din material moale, ghidonul pliabil, reglarea centrală a înălțimii de tăiere și roțile cu rulmenți cu bile vă vor oferi o experiență de tăiere confortabilă și ergonomică.

 • Masina de tuns gazon Husqvarna LC 140SP

  2.400,00 lei

  LC 140SP este o mașină de tuns iarba autopropulsată, ușor de utilizat, potrivită pentru peluze cu dimensiuni mici și medii. Dispune de o masă de tăiere robustă din oțel și un motor Husqvarna fiabil și ușor de pornit, oferă performanțe excelente de tăiere și colectare. Mânerul cu inserți din material moale, ghidonul pliabil, reglarea centrală a înălțimii de tăiere și roțile cu rulmenți cu bile vă vor oferi o experiență de tăiere confortabilă și ergonomică.

 • Masina de tuns gazon...
  • -300,00 lei

  Masina de tuns gazon Husqvarna LC 151S

  3.400,00 lei 3.700,00 lei

  Husqvarna LC 151S este o mașină de tuns gazon cu autopropulsie ușor de utilizat, cu un sistem de tăiere 3-in-1: colectare, Bioclip® (mulcire) și opțiune de evacuare laterală. Potrivită pentru peluze de dimensiuni medii și mari. Masa de tăiere robustă din oțel de 51 cm și motorul Husqvarna fiabil și ușor de pornit sunt construite pentru a face față cositului dificil cu rezultate excelente de tăiere, în timp ce mânerul ergonomic cu inserți din material moale oferă o experiență de cosit mai puțin tensionată. Dispune de un mâner pliabil și reglare a înălțimii de tăiere ușor de ajustat.

 • Scarificator Husqvarna S 138C
  • -100,00 lei

  Scarificator Husqvarna S 138C

  1.300,00 lei 1.400,00 lei

  Un scarificator electric, 2 in 1, fiabil si usor, cu cablu, cu inlocuirea usoara a cutitului. Adancimea de lucru reglabila, impreuna cu motorul puternic, indeparteaza in mod eficient iarba uscata si muschiul din gazon. Designul compact si manerul pliabil il face usor de transportat si depozitat. Impingere.

  Adancime de lucru max/min, mm -8/+5  mm

 • Tractor de tuns gazon Husqvarna TC 138

  18.000,00 lei

  Tractor de tuns gazon Husqvarna TC 138

 • Masina Tuns Gazon Cordless LC 137i (Incarcator 40-C80 si Acumulator Bli20, 36.5V/4.0Ah)

  1.900,00 lei

  LC 137i este o mașină de tuns iarba cu acumulator, intuitivă și ușor de utilizat, perfectă pentru tunderea gazonului de dimensiuni mici sau pentru tunderea unor zone complexe. Această mașină de tuns gazon mică și ușoară vă permite să vă tundeți peluza rapid și silențios cu o singură încărcare. Datorită punții sale compacte și mânerului ergonomic, este ușor de manevrat și condus chiar și în locuri mici. Ghidonul ușor de pliat și reglabil și cele două mânere de ridicare integrate fac mașina de tuns gazon ușor de depozitat sau transportat, ocupând o amprentă mică atunci când este pliată. Compatibilă cu sistemul de baterii Husqvarna 36V, potrivit pentru toate utilajele noastre (fiecare acumulator Husqvarna este compatibil cu oricare utilaj Husqvarna alimentat cu acumulator).

 • Masina tuns gazon Husqvarna LC 142i

  1.420,00 lei

  Husqvarna LC 142i este o mașină de tuns gazon ușor de utilizat, cu acumulator și lățime de tăiere de 42 cm, potrivită pentru peluze mici și medii